7 Weeks 1 day

Assalamualaikum.. Sy preggy 7 weeks , tapi prggy kali ni perut asyik sakit jeaa.. Tiap kali makan mesti rasa mcm nk cirit tuu.. Tp x cirit punnn.. Memulas jea perut.. ? Kenapa yeaa?? Pgi cek klinik swasta smlam doc ckp x ade pape.. Tp sy risau lah.. Nak scan x boleh lagii sbb br 7 weeks.. Ad yg penah jadi mcm nii takk ye sahabat semuaaaaa???

2 Balas

Baru baru mmg mcm tu sis. Tapi doctor check tak ada apa tu okay kot

5y ago

Ohh kayy. Lega skit dgrr.. Tq tawww

Waalaikumsalam.. Normal dear.. Nti lama2 akan hilang..