Bleeding Sikit2

Sy baru 6week.. Tp jd bleeding Sikit2 tu bole gugur ke.. Just nk tnye yg lbh pengalaman

1 Balas

Sis..jgn tunggu..jumpa doc segera ye..sy rs da yg ok wlpun bleeding..da yg tak ok..ikut keadaan bdn..mcm sy..tak da bleeding..tp kandungn tak bkembang..6w jgk..doc kata sb janin tu sdiri tak kuat...sy doakn sis dn kandungan sihat...

5y ago

Sy masih ingt lg..sbg peringatn utk sy sdiri dan yg lain...klu sakit segera jumpa doc..jgn mcm sy..sy sakit kat ari2 tak bhenti dr ptg smpi esok pg..sllunya on off je sakit tu..wlpun tak kuat sakit tu tp masih terasa..sy ingt bby sedang mbsr sb tu sakit..tp sebaliknya...so..klu rs sakit tu lain dr sakit2 yg kita rs spjg mgandung ni..pls jumpa doc..klu dpt rwtn awal..doc bleh buat sesuatu...