period 2 kali dlm sebulan

sy skarang ade baby berumur 7 bln. disini sy nk tanya, normal ke slepas beranak sy slalu period 2 kali dlm sebulan. ade ke yg masalah sama dgn sy?

2 Balas

Sy pon alami skrg. Anak baru 2 bulan lebih. Bulan ni sy period 2 kali. Tengah bulan dan akhir bulan selang seminggu je. Tp xamik pape perancangan n blm bersama suami. Awk dh jumpa dr psal ni? So skrg masih dtg period 2 kali sebulan ke? Sy kerisauan.

3y ago

hai sis. bole update pengalaman sis?. sbab sy pun bln ni 2 kli period. seminggu ja btl2 lps hbis period then dtg period blik. lps hbis period sy ada bersama suami n ada pkai alat pencegah. risau pula prgnant sbab ank baru 4 bln. tpi fikir btl mcm mustahil. lupa pula... sy jgk ada mkn pil perancang.

Ambik perancang jenis ap?

5y ago

Jamu untuk? Btter cek doc. Ntah jamu tu bg kesan. Klau mkn jamu utk ketat.. senaman kegel dh ckup n jaga pemakanan. Xambik perancng sbb nak baby lg ke sis?