sakit

Sy sekarang dah 17 week.. Normal ke akan selalu rasa sakit kat baby tu? Tu tanda baby gerak ke ek? Pastu kalau banyak buat kerja mesti kat baby tu sakit.. Tu baby aktif ke? N normal ke dekat bawah kita tu sakit bila buat kerja bnyak? Sy rasa mcm ada benda nk keluar dari rahim tapi xde pun ,cuma sakit sakit mcm sakit kat tempat baby tu.. Soryy sy mengandung kali pertama, jadi xde pengalaman.. Tq ye ibu yg berpengalaman

2 Balas

Tak faham sakit awak dekat mana celah kelakang atau kat bahagian perut ya?

5y ago

Dekat perut dgn celah kelengkang..

Klu sakit sgt blh pg klinik check..

5y ago

Ok la tu. Sis bykkan berehat ye. Cuma klu sakit sgt, pg je klinik balik..