Sakit bahagian bawah

Ada x mummy² pernah rasa sakit kat bawah perut tu mcm kena cucuk. Sekali lalu ja sakit tu. Rasa mcm baby nak keluar ah cam tu la kat bwh. Sebelum sakit tu sy ada buat kerja kat dapur . Lepas bt kerja tu penat sikit kaki dan perut megah sikit sbb gerak² dan tunduk² ambik brg. Is it normal? #30weeks #1stmama

1 Balas

Adaa baru jugak kena. Saya takde buat apa pun tetibe dia macam menyucuk kejap. Tak sure kalau baby tgh berpusing ke apa sebab rasa macam gerak bawah tu. Tapi sebab tak kerap dan tak terlalu sakit so saya pun ignore je 😅 kalau sakit sangat baru saya nak terus jumpa doktor