39w 4d

Sy sekarang da 39w 4d..tapi masih tiada tanda-tanda untuk bersalin..tapi contraction ada sikit2..bila check masih belum buka jalan..maaf sy first time lahir anak first..n masih tak berapa tahu untuk tanda2...sy pulak ada gdm n akn warded 13/8 ni..adakah normal siapa yg lahir anak first mmg lambat dapat tanda2??sy jdi risau

1 Balas

Hi, congrats! Jangan risau dan stress tunggu tanda-tanda bersalin. Tak semua mommies to be akan lalui tanda-tanda. Ada yang tak ada tanda-tanda terus nak bersalin dah. So, awak rilex-rilex, enjoy journey awak. Makan puas-puas. Kira kick baby. Insyallah, nanti baby ready, body awak ready la tu. semoga semua dipermudahkan ye. 🥰