Tempoh Masa Sesuai Balik Bersalin???

Sy sekarang baru masuk trimester ketiga, dan berhajat ingin bersalin di kampung. Sekarang ni stay dgn suami di negeri lain. Nk tanya.. Week ke berapa sesuai utk sy balik kg? Menunggu masa bersalin... Ni kelahiran pertama, so xreti nk agak2.. Huhu Help mommies2. ?

1 Balas

Sy pun mcm tu juga.. due doc kata mgkin awl bln 2.. hujg bln 1 ada appointment dengan doc.. tmbh pula sy n husb xde trnspot, ulg alik nek ktm balik kg.. dengan sarat lg time tu