Carseat

Salam mommy smua..blh x share carseat ape yg ok utk newborn..nk balik kg lepas bersalin..so nk jd sesuai utk travel jauh..tq

2 Balas

Yg penting bajet u bpe? Sy bjet rm100+ .. yg leh pkai newborn smpai umo bpe tahun... Murh mamakiddies, skang nga offer sweet cherry/ sweet heart paris. Klau newborn kne beli padding bg baby dy terletak dlm tu...

5y ago

Tu leh tgk crolla..mmg cntik...

Try google best carseat in Malaysia.. boleh cari kat shopee Kalau nak beli

5y ago

Ok sis..tq 😁