mengharap baby boy

Sy sekarang 14w prggy anak ke 3... First N second anak girl both.. Selain dr scan baby utk tau jantina.. Mommies bole share x mcm mana nk tau hamil baby boy or girl? Or lebih kurang je feelings dia? ?

2 Balas

Sy pregnant baby boy menunggu hari jew ni simptom masa pregnant sy lebih cenderung mkn mkanan yg masam... Tak suka bercantik 🤣😂😂 selekeh sngt 🤭 Yg lagi teruk masa awal preggy malas ya rabbi hahahah tapi masuk trimester 3 terlebih aktif smpi lagi 1 minggu nak beranak sy masi kerja ..👍

4y ago

Aminnnnnnnn

lebih kpd firasat mak2 . klau rse mcm girl mmg biase kelua girl . klau rse mcm boy je tup2 kelua boy . sy pn ikot firasat sy je . bile sy rse mcm ank dlm perot tu boy mmg btol kelua boy . girl plak kelua girl .