Admitted sebab jaudis ( demam kuning)

Sy sedih bila ank dimasukkan ke ward disebabkan jaudis.. Sepatutnya dia keluar hari ni tapi disebabkan semalam hujan dan hospital sangat sejuk.. Saya bedung anak saya selama sejam sebelum ambil darah.. Bila result keluar bacaan jaudis anak saya jadi 300 dari 270.. Saya menangis.. mummys ade tak cadangan nak bagi anak saya cepat sihat?

1 Balas

Mandi 2kali 1 hari.bagi susu ibu setiap 2jam.2jam tu dari last dia lepas payudara.jaga permakanan awak iaitu jgn makan makanan behalia ataupun kuning2.km minum susu kambing.lagi banyak baby berak kencing lagi cepat sembuh.

1y ago

sy mandikn dgn teh atau daun lidah jin..tp x sure sesuai tak dgn bby awk..