sy skrg sgt risau sb dh bnyk upt test cek smua ngstif..lwt priod dh 20hri,mcm2 upt dh gna,so knpa ya

Sy sedih asyik 1 line dri mula2 sy test,,pgi ni sy test guna yg digital punya sma jgk..not pregnant..n rsau jgk tkut ad pnyakit yg xdiingini

7 Balas

sama dengan kawan sy tapi dah gi klinik dah,tapi check and up masih je 1 line je,doctor pun pening nak bagi ubat kesuburan ke tak,sebab doc pun tak pasti,dia risau nanti pregnant pulak,kena suru jumpa balik doc selepas 2 week

1y ago

Sy doc bg ubt hormon dlu ni,dy ckp mkn dlu..nnti tgk ok ke x