scan

Sy scan masa buka buku 9w je..skrg da 14w masuk 15..next app scan kk 20w nnt dlm bulan 3 akan dtg..siapa mcm sy? Dari awal prggy baru skli je scan?

22 Balas

Mmg normal mcm tu

Kk sellu 4 kali scan.

5y ago

Sy sbb de cyts....... Tiap2 bulan kene scan klnik pkr.. Ritu scan da mngcut p knee pantau ag... Ritu cekup kk kne scan sptotnya tk... Prut 28cm bsr ptot sy 25w... Bert naik 3.4kg......da kene pantau bp plk nsib ok... Scan cuma bby bsr sikit dan air ketubn bnyk alang2 scan bby... Bby boy