NT scan 11-13w

Hi ibu2, siapa ada buat NT scan? Sbb dkt kk takde buat kan. Penting tak? Atau patut tnggu detail scan nnt je bila dh almost 20w wlwpun tujuan NT scan lain dgn detail scan 🤔 #pleasehelp

1 Balas

Saya buat masa pregnant minggu 13! Terus doctor tu bagitau ya jantina baby walaupun awal lagi untuk tau. Hahaha. NT scan dapat detect down syndrome. Saya buat sebab kalau anak saya down syndrome, at least saya ada masa untuk stabilkan emosi dan kumpul duit untuk penjagaan dia nanti. Takdelah selepas bersalin tu, terkejut sangat

1y ago

Tq mommy! Saya search appointment NT scan dkt sonobee, 80rm if buat weekdays, 95rm if weekend. Boleh buat between 11w- 13w 6d