Pregnancy n fibroid

Assalam..Mummy ada pengalaman pregnant,ada fibroid?minggu lpas scan di kk,doc ckap ada fibroid..esok repeat scan,nk tgk fibroid mkin besar@ x

1 Balas

hai sya ada fibroid 10cm .da besar bby skng 12 weeks 3 days .kna jumpa pakar .if dia mnghalang pembesaran bby mmg kna opert untuk buang.doakn bby saya sihat 😊

7mo ago

masa sya haritu 11x10cm alhamdulillah bby ok slmat .mcm ni awak... dia x kan buang seboleh2 doc x kan buang .masa awak bersalin pun dia x kan buang sbb fibroid sya x mngnggu laluan bby kuar so bole normal .if fibroid tu ganggu bby keluar terpaksa czer .n sllunya fibroid akn mngecil p tidak untuk sya .hahahah smpai bby kuar mkin besar sikit .jgn risau slagi doc ckp ok jgn risau pastikan awak minum air cukup lps tu apa2 ubat jgn skip ye .sbb masa jumpa pakar dia cakap kedudukn fibroid saya bersebelahan bby so x mnggu pun perkembangan anak .alhamdulillah .sya amal jus delima n amal kerap jalan .sooo mmg semua dipermudahkn .jgn risau nnti jumpa pakar dia akan terangkan ..cuma jaga makan je awak .minyak ,fast food and air manis tlng la kurangkan .