Nak tnye..klo agk stress nk bt mcm mane ye..risau susu tak keluar nnti..skrg dh week 38..tp mgu dpn klo tak brsalin jgak kne admit terus..15/4 induce

sy rasa sy stress sikit sbb masalah sikit..sy nk kurangkn stress tu mcm mane ye..sy byk nangis je skrg?

10 Balas

Tgk youtube cite2 katun... Atau cite2 komedi. Selitkan dgr zikir and surah2 utk ibu mengandung. Tutup mata n enjoy. Sy pun br 34 minggu. Dh byk fikir itu ini. Stress itu ini. Geram tfk pgai husband pun ada. Tp tutup mata tgk youtube video mcmana nk jg baby, mandikan baby etc. Apps ni pun byk artikel yg kita blh baca dn belajar. Sambil tu ambil buku baca novel2 genre chic lit mcm tu. Online e book pun ada

4y ago

Oklah tu. Kita kna pndai kwl stress n kwl emosi skrg. Nnti time dh ada anak, xdelah rs nk gila. Sometimes fieda buat terapi senyum... Mksdnya one whole day tu senyum sj. Its good in generating positive thinking.