HAI! PERTANYAAN SAYA, BAGAIMANA YA CARA MENINGKATKAN HORMON ESTROGEN DLM BDN?

Sy rasa spnjg tempoh sy mnyusukn anak sy yg sdg 11 bulan ni,skjp lgi hmpir masuk 1 tahun,, jadi sy perasan sy x berapa bila bersama dgn suami.. 😕kdg hmpir 3 bulan kmi x bersama.. sy pasti mungkin ada jg sdikit sbnyk suami tersinggung perasaan bila sy x berapa memenuhi kehendaknya.. sy ada terbaca, salah satunya mgkin juga sbb hormon sy.. kdg ada sy trbaca, hormon estrogen jugaklah yg memainkan peranan bila brkaitan keintiman suami isteri ni.. atau mungkin ada cara lain ya yg berkesan?? Kalau daripada pnglmn mommies yg lain, mungkin ada lagi tips2 lain kan?

2 Balas

banyakkan makan buah kiwi kuning ..

4y ago

owhh.. buah kiwi kuning.. okey sy cuba.. terima kasih ya 🤗

macamana ya...