?

Hi, sy prgnt first child. Baru2 ni sy scan kat swasta n dorang jumpa cyst 1cm belah kiri. Mcm mana nak bg hilang ? Btw sy baru 10w.

2 Balas

Sy anak first ada cyst jgak.. nanti doktor akan pantau cyst akan membesar ke x..sy masa perut 7 bulan cyst dh xnampak dh.. Ni pregnant yg ke2 pn ada lagi cyst sis.. tapi doktor cakap xperlu risau.. sbb baby semakin besar cyst akan hilang sendiri..

saya pun ada cyst belah kanan. sama week dgn kamu. tp inshaAllah org kata cyst akan kecut kalu baby membesar. doa yg baik2. inshaAllah 😊