Follicular Cyst

sy prgnt 10week.. baru ni scan ada nmpk follicular cyst..sape ada pengalaman cyst mcm sy..boleh citakan pglaman pd sy dan apa perlu buat

2 Balas

sya itu hari baby first detect ada cyst so di srh refer pakar sbb blm dpt pastikan cyst jenis mcm mana scan dia membesar dri 3cm ke 6 cm so sya elakkan minum air sejuk sya rajin minum air suam tkt darah beku jak dlu period selalu minum sejuk alhamdulillah lps jmp pakar tu dia try scan cri x ada cyst dia jmp

5y ago

owh..myb kena krg or elakkan minum sejuk..cyst sy bru 2cm..tq atas perkongsian

Sya pn bru scan tdi, doktor ckp mcm nmpk follicular cyst..3 hari lg bru tw kputusan darah