takde selera mkn..

Hi, sy prgnt 13week.. selalu lapa tp takde selera.. tgok mkann je nak muntah.. alahan lain takde cuma tu jela tak bole tgok mknan.. ada yg sama ngn sy tak.. nk buat mcam mne ye.. anak first selepas 8thun khwen.. ☺️

18 Balas

normal for first trimester

Normal tu sis..

Normal n kena makan ..

Mmg gtu sis, tp mkasure kne mkn jgk wlpon skit.. T lma2 akn kmbli normal n lpstu sis jd sllu lpr plk nk mkn😁

Still first trimester lagi sis.. mmg mcm tu..

sy pun sme... bru preggy sbulan. selera mkn xde dh. nafsu je lbih2, bila dh dpt mknn yg kita nk, cuma mmpu takat jamah2 gitu je.. 😅tp kne push gak utk mkn sbb takut effect len kt anak.. 😉

Sama sy mula2 pun mcm tu.. Kena paksa utk mkn

Sy pun mcm Tu jgak dulu... Sy paksa je makan..