Pregnant Yg Ke 4 Selepas 3kali Keguguran

Sy prgnant 5week.Knape pagi ni sy bangun rasa kurang sakit di payudara.. Tp perut still rsa kembung2.. Adakah itu normal? Sy risau sgt..

4 Balas

Msuk angin ka? Sakit boobies akn dtg dan pergi.. Dont worry itu normal.. Pregnant women akn lebih senstive dei sgla segi trmsuk masuk angin ya.. Jd, jaga makan.. 😌

Positif selalu sis. Jangan fikir yg bukan2. Jaga diri elok2 ye. InsyaAllah semoga kandungan kali ni kuat dan bertahan sehingga 9bulan 🙂

Jgn pikir sgt.. buat bzkan diri.. mcm sis.. tgk movie korean... hahahha.. golek sana golek sini.. da petang...

Macam mana kandungan sis? Saya pun sama macam tu, risau pulak😢