Rasa sakit bawah perut

Hai, ibu2 berpengalaman Saya nak tanya, sya baru tau sy prgnant, 1st time pregnant! Kandungan sy baru 4 week 4day Tapi bawah perut saya kerap sakit, sakit cucuk2 than hilang.. Pastu rasa sakit.. Tapi sakit tu rasa sengai2... Adakah normal? #bantusharing #firstbaby #ingintahu #mommybuntu #1stimemom

2 Balas

Saya pernah kena mcm tu . Nurse kata normal sebab baby nk membesar kan 😘 Jadi rahim kita tgh nk mengembang 🌹

Sakit belah mana tu sis? Kiri ke kanan?