kandungan 5mggu 4 Ari...

Sy nk tya ...sblm sy tahu sy prgnnt...payudara sakit sgt.....msk dah 5mggu ++ nih makn lama payurdara Makin kurang sakit...adakah normal..? Pls share pglmn dgn sy....adakh kndngn sy ok?

18 Balas

normal- mesty dh mgembang kan skrg , bermula episod aerola mkin gelap warna n nipple mkin beso hikhik.. welcome to the club👏🏼👏🏼 pkai maternity bra. lg sedap n selesa

Saya pun sama mcm sis. Mcm mana kandungan sis skg? Saya risau sbb tiba2 ade keluar coklat😢

sis. mcm mana kandungan yg ni? okay tak? sbb saya tgh mengalaminya. research2 byk naw negetif😂

macam mana sis? ok je kan? saya baru 8 minggu sakit payudara dah kurang

normal...kbnyakan ibu mgndung mmg macam tu😁👍.no worries.

Normal akak smp 4 bulan baru ilang sakit

Normal!! Hehehehe .. jgn pkai bra yg ketat.. 🌻

Normal sis n xda efek atas baby.. jgn risau hehe

Normal jer..saya sampai skrg sakit dah 19 weeks

Normal dari awal sampai 33week still sakit