pedih ulu hati

Sy pregy 7w,2@3 ari nie kerap pdh uli hati...mcm nk kne gstrik...siap mnth2 lagiii...urmm mmg sy nie ada gstrik...cme nk tnye klu g klnk dia bg ubt gstrik cm bese ea

2 Balas

Makan on time. Jgn mkn lambat2... sya ada 2 cara yg sya guna masa pregnant teruk kema heartburn.. sya mkn sikit2 roti kering + susu or anything nestum boleh milo boleh.. asal jgn air kosong.. lepastu mkn chewing gum klu malas mkn benda2 susu and roti.. ibu mngnsung kena mkn always tp sikit2 utk elak heartburn.

Ye. Pg klinik dlu. Dptkan ubat dan dose yg btol utk ibu mengandung.