Gastrik

Sy pregnant baru 7 weeks. Normal ke kalau kita rasa perut gastrik even kita makan kerap? Mcm banyak sgt angin dkt perut umpama kita lambat makan tapi sebenarnya makan ikut time. Risau pulak takut ada salah makan ke apa... Sesiapa yg berpengalaman boleh bantu jelaskan?

1 Balas

Normal sbb hormone progesterone tgh tggi dlm bdn . Boleh try cri artikel dlm apps ni. Bnykkn mmbaca supaya lbh alert dgn keadaan bdn sndri. Sbb bdn org ngn dri sndri xsama juga. kalo curious sgt tros rujuk doc

4y ago

Ohh i see. Ok noted. Maybe first pregnancy, so tak faham lagi penerimaan badan ni mcm mana. Thank you feedback. Nnt sy cari artikel yg berkenaan.