Gastrik and masuk angin

Hi salam, saya ada gastrik & sng sgt masuk angin time pregnant ni.. now 7 weeks.. saya kerap makan dah tp still rasa sakit masuk angin cucuk2 mcm nk gastrik tu.. ada ubat apa2 yg sesuai ke utk mkn? Gaviscon boleh makan tak? #firsttimemom #advicepls

1 Balas

sy pun kerap jgk masuk angin...sy tnya misi kt kk...misi ckp cuba perhati mknn ape yg kita mkn tu ,lps kita mkn tu tiba² perut berangin..pastu cuba elakkn..pastu nasihat misi tu kata byk mkn buat...syr perhatikn syr ape lps mkn tu brngin means xleh mkn xsesuai la tu utk kita..salah satu la...kalau mmg ada gastrik tu sy xpasti ..kena tnya doc dan misi masing²..mcm mn nk atasi

4mo ago

Ohh okay2 baik 😊 terima kasih ya