assalamualaikum..sy nak tanye macam mane nak hilangkan buasir mase preggy?

Sy pregnant anak kedua 36w sekarang..sy kena buasir selepas bersalinkan anak yg pertama sampai sekarang..macamane cara nak kecutkan buasir tu..biasenye lepas membuang buasir tu akan masuk dengan sdiri dan sy pon selesa..sekarang nak dekat due ney buasir tu keluar walaupon xmembuang..pastu rase pedih2..macam mane nak hilangkan ye..terima kasih yg sudi membantu..

2 Balas

Ada serbuk manjakani tak? Kalau ada, boleh try sapu dkt buasir tuu