Cara nak hilangkan buasir

Siapa pernah kena buasir masa lepas bersalin...nak duduk pun susah...apa cara nak hilangkan buasir nie ye...xtahan dah rasanya

2 Balas

Makan ubat julap! Ni nurse sendiri yang recommend dekat saya selepas beranak tau. Suruh suami pergi beli ubat julap dekat pharmacy. Mana mana brand pun okay. Awak cuba tips dalam article ni: https://my.theasianparent.com/buasir-selepas-bersalin Good luck!

Pg farmasi beli rox oil n neo healer, saya pun kne mse bersalin ari tu, buasir kronik hu3