Badan masuk angin

Sy pregnant 5weeks5days.. Dulu masa xpregnant mmg badan kerap masuk angin.. tp bila da pregnant, angin dia xley bawak bincang smpai muntah balik makanan sy mkn.. normal ke tu? itu ke morning sickness? its my first pregnancy..

2 Balas

ibu preggy mmg senang masok angin sis . sbb tu la kentot pon sembarangn je nk buang . uhuhu jgn risau itu normal . mtk tolg suami je urut blakg bdn bhagian ats tu tok bg slesa slps munth ke ap . munth mse awl preggy tu wlu pon munth mlm ttp tu alahan preggy sis. munth tu tnde janin brkembg baik dlm perot mommy doc kata . nt da lame2 akn ilang .

Normal sis. Nanti 2nd trimester hilang morning sickness tu