perut bloated

5week, perut kerap bloated..angin dalam badan banyak sangat.. muntah bukan sebab morning sickness tp sebab angin banyak sangat.. ade pengalaman sama?

5 Balas

mmg awal pregnant rasa mcm tu. nanti suruh husb urut dekat bahagian betis depan blkg dan tapak kaki dgn minyak angin. In shaa Allah keluar anginnya nanti. perut pun selesa.

5mo ago

wahh thanks awak share..

Sama la kita, yang ada gastrik lgi teruk angin dia, smpai longlai nak pitam rasa hm tk tau nak ikhtiar apa lgi hri2 sakit perut sbb angin

Samaa sis. Tp sy petang. Pdahal dh makan nasi smua. Tp angin bnyak sgt smpai tangkap ke kepala. And muntah

Ya, normal tu awak.

yup sama . normal .