Badan angin-angin ketika pregyy

Ada x mommy kt sini yg badan angin2. Kdg2 tu muntah balik (bukan sebab morning sickness) and selalu lapar.

1 Balas

sama la.. masa mengandung dulu asyik terkentut je.. sbb byk sgt angin.. dan selalu sgt lapar.. nk ilangkan rasa lapar tu sy standby buah.. bila lapar.. sy mkn buah je

3y ago

Sama mcm sye sis.. kdang2 smpai bosan sbb bnyk sngt mkn buah.. nk mkn nasi bru je mkn nasi.. makin dekat nk bersalin makin lapar