29weeks nak tanya pendapat ibu²

Sy pregnant 29week tp perut sy, terlalu kerap mengeras risau pulak rasa nya, anak pertama dan ke 2 tak mcm pulak.. Siapa ada pengalaman atau tahu cara apa² boleh share dgn sy

1 Balas

Kalau asyk mengeras every 5 minit... Sis kena.g hsptl asap... Tkut trbersalin awl... Atau kekdg lapa pn leh jd mcmtu juge..asyk mengeras...sbb bby tu lapa... Mcm kita..kita rs potion dh ckup n knyng..tp yg kat dlm tu dia prlukn lg n lg... Sis try la.mkn..klu dh mkn pn sm.gak...maka kena g hsptl asap..jgn bia2kan k..bhaya..klu d hsptl doc n misi leh pantau guna mesin graf.. tuk tgk bby ok atau x