Sex ketika megandung

Ibu² pnh x rasa sakit ketika bersama dgn suami,bukan di perut tp di vagina,dah pakai pelincir pon sama,normal ke mcm tu?risau pulak sy,risau ad sakit lain pulak.. tahap kesakitan 2/5 mcm tu . Sblm prgnt x de rasa sakit pon .. ibu² ad pengalaman komen la..

1 Balas

awal2 dulu kerap rasa sakit sebab hormon pregnancy buat vag jadi kering sangat. kalau dah lubricated pun sakit juga, boleh jadi ada luka atau infection. atau mungkin ada varicose vein dalam vagina, which is quite common juga bila pregnant. seeloknya nanti sis jumpa doktor bagitau, doktor akan check apa yg perlu.