Najis hijau

Sy pregnant 14 minggu. Harini najis sy berwarna hijau. Kenapa ye? 2 hari lepas sy ada minum sedikit teh hijau. Adakah mungkin ini sebab nya? Tapi sy google ada juga mengatakan najis berubah warna hijau sebab penyerapan zat besi dlm vitamin yg kita makan..

2 Balas

samalah . tapi saya 2 hari je masatu. hijau lumut . takde pape la kot ,saya tak gi klinik . perut pun tak memulas atau sakit time tu. kalau nak confirmation better sis gi klinik 🤗

2y ago

sama lah. sy pun takde rasa memulas/sakit. biasa je. takpelah, tengok dulu cemana nantii..

takde apa..normal