Najis 16 bulan setahun warna hijau

Salam. Anak sy dah 2 hari berak najis hijau. Sedangkan sy takda bagi sayur hijau pon 2 hari nie. Cuma sy ada cuba susu baru. Susu fernleaf fullcream. Start bagi 5 hari lepas. Sehari sekali saja sy bagi susu fullcream. Selebihnya sy bagi s26. Baby berak 3 kali sehari lepas bagi susu baru. Adakah sebab susu baru tu najis nya jadi hijau? Normal ke?

Najis 16 bulan setahun warna hijau
1 Balas

klu awal cmni ..then xberlarut,it's ok...tetapi klu berterusan dan Ade bau yg terlalu busuk dr biase ...better jumped doktor,sebab kdg punca dr susu,mnyebabkan bayi xselesa perut