najis baby..

hai ibu2 semua.. baby sy 43 hari.. sy nk tnye knapa najis baby sy warna hijau ye.. sebelum ni warna kuning.. semalam kuning bercampur hijau tp hari ni najis warna hijau.. najis normal x cirit atau keras.. baby sy menyusu badan dan formula..

2 Balas

normal sis . mmg najis bby akn brtuka wrne ad ijau2 sikit cmpo kuning bila umo dy meningkat . sbb susu fm juga sis najis bby bole ad ijau . jgn risau . selagi najis ny bkn wrne itam atau najis yg pucat mcm pudar je tu warne dy mcm cream je tu bru la najis xsehat sis .

4y ago

kalau najis cair macm cirit mksd ny xnormal sis . kne tuka susu lain

InsyaAllah xde ape. Blh jadi jgk sbb pemakanan awk, makan sayur2.. https://my.theasianparent.com/najis-bayi-warna-hijau/web-view?utm_source=search&utm_medium=app