Najis warna hijau

Ada tak dekat sini ibu² yang hamil bila membuang najis warna hijau macam jeli. Normal ke tak ya 😅 kalau search google dia kata sebab badan serap zat besi banyak

3 Balas

sbb ubat iron tu selalu jd hitam. kalau mkn sayur byk nd hijau. bila sy mkn buah naga jd marroon hahaha

2mo ago

ehh baby mkn tahi, dgn kaler tahi kita lain tu xda kaitan haha. xpa dont worry la kaler ap pon jnji jgn ad spotting darah je haa tu risau.

Ye, sbb zat besi. Najis jadi gelap

klu sy najis wrna hitam