sup ayam herba

Sy pregnant 11weeks. Selera makan tak berapa baik. Rasa mual sj. Semalam hubby masak sup ayam herba, sebab dia teringin nak makan. Sebab terhidu wangi sangat sy pun try lah makan.. boleh pula terima tekak ni..makan dengan nasi. Then sy google², ibu hamil tak boleh makan makanan berherba..risau pula sy klu baby terjejas. Ada tak ibu² kat sini yang pernah makan masakan berherba masa hamil?

1 Balas

sikit² takpe . sy pun termkn ginseng mase awal² peknen 4w aritu . alhamdulillah okey . hari² lak tu taler 😂

5y ago

Haa.. kena habiskan cepat sis.. 😄