Kurang makan dan selsema

Ank sy 7bulan 12hari,selama ni die mkn elok je laju je,tpi skg die jdi kurang mkn kurang susu,dri semalam selsema,spe2 thu tk mcm mne nk hilang kn selsema selain bgi mkn ubt…#firstbaby #firstmom #pleasehelp

3 Balas

Anak sy haritu sy bg mnum air klapa muda skali ja pstu esoknya okay dah . Utk bby 6m keatas sj boleh. Bg 1sudu ja.

kena rajin seduttt…biar sedut kerap2 xpaa…lpas tuu kena bg bsah kpla dyaaa…supaya hdung dya xktat

gne nasal spray & sedut..