Stress 8 week pregnant

Sy positive covid bulan 12 dan di kuarantin hingga 4. 1.2021....pada 06.02..period sy lewat... Dan sy buat upt.. Positive alhamdulillah.. Yg sy stress skrg.. Kawn2 tmpt kerja saya pulau kan sy.. Sb sy pernh kena covid.. Sy dpt positive pun cluster Dr kilng compny suami sy...skrg sy stress.. Dgn keadaan sy yg alahan truk.. Bdn tk ok.. Kawn2 kerja plak pulau kan sy...tak nk tegur saya.. Buat tak tau..kesian bby dlm prut... Ikut stress.. Mcm mne nk buat.. Rase nk bhnti kerja.. Tp sb kje gov.. Nk mohon cuti pun boss ignore.. Bdn rase letih lesu dan takde tenaga.. Mohon smngt... Tq

1 Balas

Istifar sis Bnyk2.... Dugaan hamil... Ignore jela perangai ofis mate tu... Xkene btg hidung dorg.... Just fikir baby dlm perut.... Buat keje sis jela slow jgn paksa..... Sis kerja gov syg kalau berenti sbb mcm ni je..... Gov boleh kan mintak cuti tanpa gaji sbb mmg xlarat morning sicness