SELALU STRESS

Assalammualikum hai saya selama pregnant ni selalu sangat stress smpai jadi pemarah. Sy xde niat pon nk mrah org. Cuma sy stress dri awal pregnant smpai skrg dok rumh buat kje rumh je. Xde masa nk rehat sedih sangat. Doa kn baby sy sihat dlm kandungan ye ##ingintahu #seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

kenapa takda masa nak rehat? duduk rumah berapa ramai? ambil la masa rehat, buat sikit2. tgh pregnant tak boleh selalu stress, kesian baby. badan mommy pun kena jaga tak boleh asyik buat kerja berat & berdiri terlalu lama