Telatah Baby

Sy pjj dgn husband. Since bole track movement baby, memang tak penah la lagi baby jarang gerak. Suruh gerak, dia gerak. Pastu tiap stgh jam msti rsa pergerakan. Tapi bila ayahnye balik, mesti dia diam. Ini pun dari pukul 9 tadi tak dpat tangkap lagi any movement dari dia. Masa pkul 8 tadi je aktif kejap sbb time tu ayah dia da tdo balik. Dia ni cam tahu2 je. Dah taktahu nak buat apa. Minum ais da. Letak ais dah. Makan manis je tak lagi sbb smlm baby da minta aiskrim. So nak puasa manis harini. Ada lagi tak cara nak buat baby gerak ni ? baby ni pun camane dia bole tahu ayah dia ada. Jgn tak sayang ayah nanti da la ea. Ayah syg awk tu babyy. Kesian dia.

2 Balas

sme la mse ank sulong laki..dia gerak2..bile abi nyer pgang trus stop gerak..kcewa abi..🤣🤣skrg prgnant no.2 girl plak..abi nyer pgang trus gerak2..agaknyer nnti bile kuar ni manja ngn abi ni .

Biasa awal2 mcm tu sis. Bila suami nk pgg dia diam. Tapi bila 30w keatas, takdan nk pegang, boleh nampak senget2 perut sampai tak heran dh sape tengok dia aktif tambah2 time malam. 😇

4y ago

bby mrajuk la Tu kak dgn ayh dia hehhe..