Sy nak cryy

Sy pernah misscarriege 2 kli n my parent always said sy terlalu mnja smpai rahim x kuat. Now im pregnant baru 8 week mntak sy angkt berat² buat bnde lasak. Sy nk cryy 😭

3 Balas

ada org jns rahim manja. xboleh buat keje berat, xboleh penat. xboleh lasak. xboleh jalan jauh sikit akan bleeding. sy kategori rahim manja. kena banyak rest je. spttnya family awk kena faham situasi awk. minta doktor buat surat yg mengatakan awk xboleh lasak, buat keje berat. tunjuk ke kt family awk surat doktor tu. kalau x org kata kita mengada. malas. sayangi diri n baby sis. bkn senang nk lekat.

3mo ago

baik terima kasih 😭

i dduk dgn mertua i semua kerja i kena buat i pun sama dua kali misscriage. untuk kalini i terpaksa hadkan kerja sbb i takmau pekara yg sama jadi lagi. so pentingkan diri dgn bby waktuni dulu okeh🫶🏼

3mo ago

idk tapi my mom selalu pesan jgn angkat berat mintak tolong org untuk tolong kita jangan paksa diri okey 🫶🏼 masa ni yang paling penting dan tersangat penting untuk kita

syg diri sendiri dulu. xpayah buat