Rainbow After The Rain

Sy pernah mengalami molar pregnancy, dr nasihat untuk tidak mengandung selama 2 tahun. Alhamdullilah after 2years saya sah hamil 7week.. for those mummys yg pernah lalui molar pregnancy dont worry, just follow dr punya nasihat and you will be better soon. sebaikbaik perancang adalah Allh swt. saya mohon doa kalian supaya kandungan kedua selepas molar ini menjadi sihat dan bakal menjadi anak sulung buat saya. terima kasih semua.

2 Balas

Alhamdulillah tahniah sis..insya allah doa kita semua dimakbulkan-Nya amin

alhamdulillah..semoga ibu dan bayi dlm kandungan sihat2 😊