Molar pregnant

Hi mummy! Nak tanya ada tak lepas molar pregnancy after 1 year+ try pregnant lg tp tak ada rezeki lg

2 Balas

hai hello saya molar tahun 2020, saya gugur molar pregnancy 31 ogos cuci and 2 bulan kemudian saya preggy balik but same molar pregnancy. and saya kimo 3 jenis ubat. dari tak kuat sampai kuat. but tahun 2022 saya habis kimo bulan 6 or 7 gitu then 2023 bulan 1 saya preggy. saya ikhtiar air kelapa bakar, suami isteri makan folic acid brand iberet and kami berdua ada ikhtiar teh uncang buah zuriat. kot kot awak ade rezeki awak try la 🥰