upt positive ?

Assalammualaikum mommy semua , sy saja test upt ni beli kt shopee , sy dah lewat 2 kali period tapi sebelum ni test negative . last date period saya 1/3/23 . kalau ikut date period dah 8w+ dah , period saya selalu memang teratur tak pernah miss . mommy ii agak ni positive ke tak ye ? berharap sangat walaupun baru sebulan kahwin 🥹 , gambar ni sy test td pukul 9malam . #bantusharing #firstmom #firstbaby

upt positive ?
5 Balas

Sy last period 15/3 td scan dh nmpak fetal pole dgn hb❤️ g scan kandungan sis mst dh 9w cmtu

Terang tu sis.. tahniah.. jaga kandungan elok2.. acid folic jgn lupa makan ya..

blh trus ke klinik scan check kandungan ya sis ..tahniah

Thniah sis. In shaa Allah ada tu

terang sis..thniahhh