Pregnancy test

Hi mummy. Saya missed period harini. Saya test result mcm negative, saya test lagi sekali mcm samar sgt2, tak nampak langsung mcm tula. Tapi sebelum period saya test ada double line yg samar2 juga. Kalau dari tarikh last period katanya 3 weeks 5 hari pregnant (kalau betul saya preggy) adakah terlalu awal utk pregnancy test???

1 Balas

hye... dlu sy pown samar2 .. lepas 1 mggu test tu sy buat lg skli then naik 2line tu terang sgt.. so jgn stress dan kalau boleh kurangkan bergerak dan buat kja berat2 .. in sha allah ada rezeki nnt