Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?

Sy perasan kebykan bdk2 yg ada 2 pusar ni sgt hyperactive. Betul ke tanggapan ni? Anak sy ada tp dia baby lagi, tp org dah ckp dia nakal. Apakah? Kecik lg kot, macam mana dah blh tafsir mcmtu :(

Kepala anak 2 pusar tanda anak degil, fakta atau mitos?
160 Balas

Cerdik, pandai, bijak, klau ckp kalah org tua(gaya mak2..hihihi..), periang, byk ckp, suka mnolong, cergas, lasak, suka buat aksi nakal, muka lawaknya, baikhati ngn adik2 dia (klau dia beli mkanan dia xkedekut ngn adik2 dia), sunyi klau xdgr karenah dan keleteh dia sharian yg gaya macam makcik pakcik kepoh..itulah ank sy..hihihi..