basikal

Sy nk tya..sebelum pregnant..sy selalu berbasikal pd setiap pg..bila sy pregnant.sy tidak lg mengayuh..tp bdn sy mnjadi letih.kini kandungan sy 5 mggu..blh ke sy berbasikal secara santai di kaw taman.

1 Balas

Mintak nasihat doc. Doc akan bg nasihat ikut keadaan sis dan baby. If nothing problem ibu dan baby, should be no problem kalau nk exercise. But make sure mintak pendapat doc dulu ya, sebab tak semua orang experience pregnancy yang sama.