basikal senaman

hi mommies , sy nak tanya pendapat dan pengalaman sis tentang berbasikal senaman dalam rumah . sekarang pregnant 21w , boleh ke sy berbasikal senaman ? #firstbaby

1 Balas

better jgn..puan try tgk dkt utube senaman apa yg sesuai untuk ibu preggy..xsmua senaman yg kita buat ms kita xpregnant dlu sesuai d buat ketika hamil...ada yg blh memudaratkan dri kita dan bby...mg dpmudahkan segalanya..aamiin

3y ago

yeke? x thu pula sbelum ni .. wah nice info sis .. TQ🥰 aminnnnn❤️