Bersukan-berenang atau berbasikal

Hello,,,,bole tanya sekiranya pregnant mggu ke-6,,,, bole ke kalau kita buat aktiviti sukan seperti berenang? Atau berbasikal? Tq #1stbaby

1 Balas

better ms awl2 kehamilan ni..rest dlu dr buat aktiviti berbasikal + bersukan... sbb msih di awal trismeter. tkut nti rahim xkuat blh mudaratkan puan..atau dlm erti kata lain..tkut nti akan alami bleeding ke..iaitu tanda2 awal keguguran..

4y ago

oh baiklah..apa2 jg di bebaik ea..mg dpmudahkn segala.urusan puan..Allahuma aamiin😉